Femeia deșteaptă e o pacoste pe capul bărbatului

In primul rand, citeste. Ocupatie vetusta si mancatoare de timp. E curioasa, agila, vivace, care vasazica obositoare…, potrivit respectsiprietenie.ro

Pe urma, are pareri, pe care le sustine si argumenteaza cu indecenta limpezime. Cel mai adesea, nu gateste, desi, uneori, o face, iar cand o face, o face bine, scrie catchy.ro.

De multe ori bea si vorbeste ca un birjar (meserie exclusiv masculina), nu prea vrea copii, din varii motive, ba, chiar, indrazneste uneori, sa spuna ca nu-i plac copiii…

Detesta nuntile si botezurile. E, adeseori, agnostica, nu face cruci largi pe piept, nu se induioseaza usor…

E autonoma, are nevoie de spatiul ei, nu prea atarna de nimeni si de nimic. E, adeseori, atenta, exigenta si egoista in pat si in viata. Vorbeste clar, te priveste in ochi, nu se smiorcaie, e ironica, cinica, luptatoare si indiferenta deopotriva.

Femeile cu adevarat destepte s-au prins ca cel mai bine e sa fie mai putin destepte, ca altfel raman singure cu desteptaciunea lor si barbatii se duc sa caute fiinte catifelate, cu unghii lungi, lacuite, fiinte care mesteca caramele si merg de trei ori pe saptamana la coafor.

Femeia desteapta e un fel de barbat dar, sensibila si taioasa, un fel de struto-camila absolut indezirabila la casa omului!

Daca mai e si frumoasa, nu face decat sa strice si mai tare treburile barbatesti… importante.

Deci, nu mai fiti destepte, ”naivelor”!

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *