Horoscopul sufletului: Mantra care-ți va aduce iubirea în luna iulie, în funcție de zodiem

Luna iulie ne poate aduce din nou iubirea adevărată în viața noastră –  Ce avem de făcut, potrivit ce-spun-astrele.ro

Fiecare semn zodiacal poate atrage și experimenta dragostea cu adevărat în luna iulie – Deși mulți au încercat, nimeni nu a reușit să definească ce înseamnă exact noțiunea de iubire, pentru că aceasta nu poate fi definită. Oricât de multe cuvinte am folosi, nu am reuși să cuprindem esența înțelesului de iubire adevărată, pentru că aceasta se simte, se trăiește, este parte din noi, ba chiar esența întregii noastre vieți.

Însă, cu toate acestea, anumite cuvinte, anumite mantre rostite din suflet, ne pot ajuta să descoperim și să experimentăm iubirea cea adevărată, cea care este transformatoare, cea care poate muta și munții și traversa oceane. Iubirea este cea mai înaltă virtute, cu și prin iubire ne naștem, trăim și sperăm în întreaga noastră existență.

Cu toții putem gusta din fericirea absolută pe care iubirea adevărată ne-o poate oferi, cea în care sufletul nostru plutește, nu îi mai trebuie nimic, iubirea în care cu toții ne întoarcem la rădăcini, ne deschidem cu adevărat și nu așteptăm nimic în schimb. Cu toții ne dorim această iubire în viața noastră și o putem primi acum, pentru că această lună este una magică, una în care Universul și Divinitatea ne poartă pașii și sufletul către aceasta, ne trimit în cale oamenii pe care să învățăm să-i iubim și oameni care ne vor iubi și ne vor dărui dragostea necondiționată la care sperăm.

Avem o singură misiune pe acest pământ și aceea este de a fi fericiți, de a trăi în armonie și de a iubi cu adevărat, ca stare de a fi, orice lucru, orice ființă, animal sau persoană, indiferent de ce s-ar întâmpla, indiferent de dezamăgiri, de durere, de momentele de singurătate sau nesiguranță. Avem ocazia de a ne întâlni acum sufletul pereche, acum avem șansa de a iubi și de a primi iubirea cu adevărat în viața noastră. Tot ce avem de făcut este să credem și să rostim în această lună cuvintele de suflet speciale pentru fiecare zodie, pentru a putea să ne creăm propria definiție a iubirii.

Zodia Berbec

Ori de câte ori va fi necesar, o voi lua mereu de la capăt, știind că de fiecare dată voi primi și dărui iubire la un alt nivel, mai înalt, mai pur și mai curat. Primesc iubire, dăruiesc iubire, sunt iubire. Merit tot ce este mai bun, merit să cunosc iubirea adevărată.

Zodia Taur

Aleg să nu mă grăbesc. Știu că celor care așteaptă, lucrurile cele mai bune se întâmplă. Voi cunoaște sentimentul de iubire și mă voi bucura de dragostea pe care mi-o va oferi partenerul meu de viață, sufletul meu pereche trimis de Univers în viața mea. Trăiesc în iubire, trăiesc în armonie.

Zodia Rac

Învăț că iubirea adevărată nu cere nimic la schimb. Învăț că iubind necondiționat și iertând, sufletul meu se încarcă cu cea mai înaltă energie. Iubesc tot ce mă înconjoară, pe iubesc pe mine și atrag în viața mea oameni care mă iubesc și îmi vor binele mereu.

Zodia Gemeni

Mă deschid și primesc acum în viața mea dragostea adevărată. Știu că mă așteaptă și este la un pas de mine, trebuie doar să am încredere că pot și voi iubi din nou. Sufletul meu pereche mă va accepta și mă va iubi necondiționat, voi fi fericit și voi aduce la rândul meu fericire acestuia, dar și celorlalți.

Zodia Leu

Tot ce este mai bun, mai pur și mai înălțător primesc acum. Am parte și voi avea parte de o relație minunată, de un partener care mă iubește sincer, curat, care mă înțelege și mă susține orice ar fi și orice s-ar întâmpla.

Zodia Fecioară

Știu cum se simte să fii iubit, să fii fericit cu adevărat, să fii împlinit și în armonie cu mine însumi, cu cei din jur și cu tot Universul. Simt cum se simte să nu am regrete, să nu am dezamăgiri, să nu am răni din iubire. Pun lumină în trecut și strălucesc acum, strălucesc în viitor.

Zodia Balanță

Îmi deschid inima să primesc dragostea pură și adevărată. Universul îmi trimite în cale acum sufletul pereche, alături de care trăiesc relația ideală, viața ideală. Am încredere în partenerul meu de viață, am încredere și siguranța că mă va proteja, mă va iubi și mă va respecta.

Zodia Scorpion

Am încredere în prezent, în viitor și în tot ceea ce este pregătit pentru mine. Aleg să mă bucur de cele mai mici lucruri, să găsesc fericirea adevărată și iubirea în orice mă înconjoară. Știu că trăind în energii înalte, sufletul meu va atrage dragostea, va atrage armonie, va atrage înțelepciunea și toate virtuțile cele mai înalte.

Zodia Săgetător

Orice s-ar întâmpla, Divinitatea mă iubește și eu, la rândul meu îmi iubesc viața și știu că toate se petrec cu un scop divin, astfel încât să fiu fericit, să trăiesc în liniște, echilibru și pace. Am parte de iubire, mă bucur și mă voi bucura de o relație minunată, alături de o persoană care mă va iubi necondiționat și va fi mereu acolo pentru mine.

Zodia Capricorn

Atât eu, cât și sufletul meu pereche, ne vom dărui unul altuia prin și cu iubire adevărată, vom comunica sufletește, inimile noastre vor tresări când se vor auzi. Aleg să am încredere în simțurile mele, știu când și cine este sufletul meu pereche. Merit și primesc iubire în viața mea.

Zodia Vărsător

Sunt împlinit, sunt fericit, iubesc cu toată ființa mea și cu toate celulele corpului. Am atâta iubire de oferit, primesc acum în viața mea persoana care îmi va fi alături mereu, pe care o voi iubi necondiționat și care mă va iubi la fel, mă voi putea baza pe ea, voi avea tot sprijinul ei și mă va face să mă simt în siguranță.

Zodia Pești

Știu că Universul îmi trimite în cale acum dragostea adevărată. Simt că este aproape și că tot ce am de făcut este să îmi deschid inima și să mă las purtat de val. Învăț să iubesc fără să aștept nimic în schimb, învăț să nu mă mai tem, să nu mă las întristat sau dezamăgit. Merit și primesc acum cele mai înalte energii de la Univers, primesc iubire, devin una cu ea.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *