Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni. Este de mare putere și grabnic ajutătoare

Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni este foarte puternică, și nu există credincios care să o fi făcut-o și să nu fi avut rezultatele așteptate, potrivit credindumnezeu.com

Rugăciunea aceasta, făcătoare de minuni, se rostește vreme de 9 duminici, la aceeași oră, cu 9 lumânări din ceară curată aprinse.

Este de preferat ca rugăciunea să se facă seara, înainte de culcare sau imediat după revenirea acasă de la slujba de la biserică. Efectele rugăciunii sunt și mai puternice dacă se împarte Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni la câte 9 persoane, în fiecare duminica.

Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni – Iată mai jos și textul rugăciunii!

„Doamne, auzi rugăciunea mea! Ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta. Auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău. Că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta.

Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viață mea o călca în picioare. Făcutu-m-a să locuiesc în întuneric ca adormitii cei din veacuri. Mâhnit e duhul în mine. Și inima mea e încremenită înlăuntrul meu.

Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu că un pământ însetoșat. Degrab auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce față Ta de la mine, că să nu mă asemăn celor ce se pogoară. Fă să aud dimineață milă Ta, că la Ține mi-i nădejdea.

Arată-mi calea pe care voi merge, că la Ține am ridicat sufletul meu. Scăpa-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății.

Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. Fă bunătate de starpeste pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău.

Amin!”

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *