Scrisoare către cel care m-a părăsit

De ce ne atasam exact de acele persoane care ne frang inima? In ce moment ajung ele sa fie centrul universului nostru? Cu toate ca nu ne fac bine, ajungem in cele din urma chiar sa le fim recunoscatoare, pentru ca ne-au facut sa intelegem mai bine anumite lucruri. Asa am decis sa ii scriu o scrisoare celui care mi-a frant inima. Nu-i mai pot spune in fata aceste cuvinte, dar sper sa ajunga la el, potrivit respectsiprietenie.ro

Dragul meu,

Te-am intalnit intr-o perioada din viata mea in care credeam ca fericirea si iubirea nu sunt pentru mine. Dar atunci cand ai aparut, am crezut ca esti un dar ceresc. Ai schimbat totul intr-o secunda. Ai inlocuit tristetea din ochii mei cu o stralucire aparte si ai creionat pe fata mea un zambet pe care nu l-am avut niciodata pana atunci. Credeam ca ai venit ca sa ramai…

M-am gandit mult timp ce lectie ai venit sa imi oferi si care a fost rostul tau in destinul meu. Ai aparut in calea mea doar ca sa imi spulberi fiecare vis, doar ca sa distrugi copilul care eram atunci? Am inteles, dupa un timp, ca nu ai venit sa imi vindeci ranile pe care le aveam din trecut ori sa ma inveti cu adevarat ce este dragostea, ci ca sa imi dai mai multa putere.

De cand nu mai esti in viata mea, am decis ca nu ma voi mai multumi cu putin de acum inainte. Tu ai fost ultimul… Acum am mai multa incredere in mine si stiu ca merit mai mult de la viata, asa ca nu imi voi mai refuza nicio placere. Trebuie sa iti multumesc pentru acest lucru. Nu imi mai este frica sa cer ceea ce vreau.

Am crezut ca pierderea ta este cel mai rau lucru care mi s-ar fi putut intampla vreodata, dar realizez in prezent ca a fost cel mai bun. Daca nu mi-ai fi frant inima atunci, nu as fi privit viata asa cum o fac acum, nu as fi reusit sa ma maturizez si sa ma schimb intr-un mod care chiar imi place. Nu as fi avut niciodata curaj sa fac tot ce am facut pana acum.

Daca te gandesti ca ai lasat in urma ta o femeie care va suspina mereu dupa tine, te inseli. Am trecut de ceva vreme peste tot ce s-a intamplat. Nu mi-ai lasat alta optiune decat sa lupt pentru tot ceea ce imi doream sa am. Am reusit, datorita tie, sa fiu din nou mandra de mine.

In final, iti multumesc din inima pentru ca ai intrat in viata mea, dar mai ales pentru ca ai plecat din ea asa cum ai facut-o. Nu imi voi aminti de tine ca de cineva cu care m-am iubit, ci ca de cineva care m-a facut sa ma pretuiesc mai mult. De acum nu va mai avea acces la inima mea orice barbat care trece pragul vietii mele, ci doar acela care stie sa fie extrem de bun.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *