Horoscopul de Weekend 2-4 Iulie 2021 – Se face lumină în viețile noastre!

Horoscop weekend 2 – 4 iulie 2021. Weekendul acesta avem șansa de clarifica anumite aspecte din aria privată. Este important, totuși, să avem grijă la impulsivitate, deoarece emoțiile sunt mai intense, ca atare e esențial să analizăm cu atenție ceea ce urmează să exprimăm, fie că e vorba de comunicare sau acționare, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Să vedem mai departe detaliile pentru fiecare zodie:

Berbec

Vineri, Luna din semnul vostru zodiacal vă intensifică emoțiile și vă oferă un impuls de spontaneitate. Sunteți îndemnați să vă urmați inima și să vă orientați spre lucrurile care vă încântă și vă oferă plăcere și împlinire. Vă dezvoltați talentele și aptitudinile și vă bucurați de prezența celor dragi în viața voastră.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează sectorul financiar și al valorilor, ceea ce vă orientează atenția spre aspectele practice care ar beneficia de mai multă implicare pentru ca voi să vă simțiți în siguranță și să fiți mai confortabili. Dacă a existat un dezechilibru într-o relație apropiată, acum este momentul să acționați pentru a clarifica lucrurile.

Taur

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria spiritualității și a subconștientului și probabil simțiți nevoia de mai mult timp și spațiu personal, motiv pentru care sunteți mai detașați. Evitați circumstanțele care pun presiune pe voi și bucurați-vă de lucrurile simple care vă oferă plăcere și activitățile relaxante, e o perioadă de reculegere.

Sâmbătă și duminică, Luna din semnul vostru zodiacal vă încurajează să vă urmați inima și să clarificați anumite aspecte din sfera privată. Dacă aveți o presiune pe voi, faceți tot posibilul să vă eliberați de aceasta pentru a vă putea dezvolta cum se cuvine. Sunteți mult mai ambițioși și motivați să vă atingeți obiectivele.

Gemeni

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria socială și vă oferă o doză de spontaneitate și entuziasm în relațiile cu ceilalți. Sunteți impulsionați să ieșiți în lume și să vă urmați curiozitatea, poate chiar să oferiți sprijin și ajutor anumitor persoane în nevoie. Cu siguranță acțiunile voastre vor atrage spre voi aceeași energie. Aveți o vibrație pozitivă și în mediul privat unde cel mai probabil sunteți inspirați să puneți la cale anumite planuri care să vă susțină bunăstarea.

Vineri și sâmbătă, Luna în Taur vă activează sfera spiritualității și a subconștientului, ceea ce vă determină să luați o pauză de la activitățile care vă suprasolicită sau care necesită mai mult efort și să vă relaxați prin diverse metode care vă oferă plăcere. Aveți ocazia în această perioadă să descoperiți niște răspunsuri la anumite dileme din mediul vostru intim sau legate de propria persoană.

Rac

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă sfera carierei și a statusului social și vă îndeamnă să vă preocupați cu o energie intensă de proiectele din sfera profesională sau orice este legat de dezvoltarea voastră. Ceilalți vă observă aptitudinile și reușiți să vă faceți remarcați cu ușurință, ca atare aveți încredere în voi și ascultați-vă intuiția.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria socială și vă orientează atenția spre activitățile din mediul vostru exterior. Sunteți impulsionați să socializați mai mult, să aprofundați sau să puneți bazele unor legături și să vă bucurați de prezența celor dragi în viața voastră. Compasiunea și generozitatea care vă sunt caracteristice sunt mult mai intense acum și sunteți ghidați să oferiți sprijin.

Leu

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria explorării și a extinderii cunoașterii, ceea ce vă impulsionează să vă ascultați intuiția și să vă urmați propria cale, s-ar putea să faceți descoperiri importante. Preferați să ieșiți din zona de confort și să ocoliți rutina pentru a vă alimenta spontaneitatea și pofta de viață. Experimentarea unor lucruri noi vă poate deschide poarta unor oportunități

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă menține activă aria socială, iar voi sunteți mult mai orientați spre socializare și aprofundarea relațiilor. Mențineți-vă mintea deschisă și exprimați-vă autentic deoarece puteți descoperi sau vi se pot oferi niște posibilități. Evitați, totuși, să vă neglijați pe voi în tot acest proces, mai ales dacă sunteți înclinați să oferiți ajutor. Puneți-vă prioritățile în ordine.

Fecioară

Vineri, Luna în Berbec vă activează aria intimității și a transformării și treceți printr-o perioadă în care preferați mai mult timp de solitudine, mai ales dacă există anumite chestiuni din viața voastră care necesită o atenție sporită pentru a le putea clarifica. Emoțiile sunt mai intense și e bine să vă mențineți echilibrați și să nu luați decizii impulsive.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă menține activă aria explorării și a extinderii cunoașterii, ceea ce vă îndeamnă să vă reîmprospătați atitudinea și să fiți mai deschiși schimbărilor care pot avea loc în viața voastră. Nu ezitați să vă exprimați ideile și viziunile deoarece nu se știe niciodată de unde pot să apară oportunitățile. Vă orientați spre lucrurile care vă fac plăcere și planurile de viitor. Aveți grijă la tendința de a-i ajuta pe ceilalți prea mult încât să uitați de voi.

Balanță

Vineri, Luna în Berbec vă activează aria parteneriatelor, ceea ce vă îndreaptă atenția spre relațiile apropiate, în special una care are nevoie de mai multă atenție pentru a clarifica anumite chestiuni sau a o aprofunda. Mențineți-vă mintea deschisă și comunicați cu diplomație pentru cele mai bune rezultate.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria intimității și a transformării și vă îndeamnă să treceți printr-un proces de reculegere și reevaluare a evenimentelor recente din viața voastră pentru a aduce o clarificare acolo unde e cazul. Fiți sinceri față de voi, nu vă reprimați sentimentele și căutați o modalitate de a integra atât aspectele practice cât și cele sentimentale.

Scorpion

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria muncii, a sănătății și a stilului de viață și vă îndeamnă să vă preocupați de anumite aspecte ale vieții de zi cu zi pentru a fi mai organizați și a vă putea concentra mai bine asupra a ceea ce este important pentru voi. Faceți ajustările necesare care să vă susțină bunăstarea.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria parteneriatelor și vă orientați spre dezvoltarea unor relații apropiate, în special dacă e nevoie să restabiliți un echilibru sau să aprofundați înțelegerea și comunicarea cu o anumită persoană. Fiți sinceri față de ceea ce simțiți și vă doriți și în același timp luați în considerare și opiniile persoanelor în cauză.

Săgetător

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria armoniei și a creativității, ceea ce vă oferă un impuls de spontaneitate, mai exact vă urmați cu încredere propriile interese și vă distrați alături de cei apropiați. Sunteți încurajați să vă bucurați de hobby-uri și să vă exprimați ideile și viziunile pentru a profita la maxim de potențialul vostru.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria casei și a familiei și vă orientează atenția spre planul privat. Preferați mai mult confort în această perioadă și vă face plăcere să oferiți sprijin celor apropiați și să vă aprofundați legăturile. Aveți ocazia să rezolvați diverse chestiuni care țin de echilibrul vostru interior.

Capricorn

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria casei și a familiei și sunteți îndemnați să petreceți mai mult în mediul vostru privat și confortabil. Aveți ocazia de a relua anumite legături cu persoane apropiate pe care nu le-ați mai văzut de mult timp sau poate nu ați mai comunicat. Gândiți-vă ce aspecte din viața intimă/personală necesită ajustate pentru ca voi să fiți mai echilibrați.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria armoniei și a creativității și vă impulsionează să acordați mai multă importanță activităților care vă oferă plăcere și împlinire. Imaginația voastră este mult mai bogată și sunteți inspirați să vă distrați mai mult, să profitați de circumstanțele din viața voastră și să vă bucurați de prezența celor dragi alături de voi.

Vărsător

Vineri, Luna în Berbec vă menține activă aria comunicării, ceea ce vă stârnește curiozitatea și vă îndeamnă să faceți diverse cercetări, să descoperiți lucruri noi și să vă aprofundați cunoașterea. Sunteți mult mai sociabili și inspirați să găsiți o rezolvare la orice provocare, motiv pentru care ceilalți se bazează pe voi și vă cer sfaturile.

Sâmbătă și duminică, Luna în Taur vă activează aria familiei și vă îndeamnă să vă bucurați de momente de reculegere și relaxare, în solitudine sau alături de cei dragi. Sunteți încurajați să restabiliți sau să mențineți echilibrul din sfera personală prin mici ajustări, în acest fel veți avea mai multă energie să vă preocupați mai târziu de alte aspecte exterioare.

Pești

Vineri, Luna în Berbec vă menține activ sectorul financiar și al valorilor, ceea ce vă îndeamnă să acționați într-un mod practic pentru a vă susține un progres constant sau cel puțin un echilibru. Aveți ocazia de a rezolva anumite aspecte care țin de utilizarea resurselor și de a face alegeri mai bune atât pentru prezentul, dar și viitorul vostru.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *