Horoscop Dragoste Iulie 2021 – Experimentăm iubirea la un alt nivel!

Horoscop dragoste pentru luna iulie pentru fiecare semn zodiacal – Luna iulie este o lună interesantă, este o lună care cere mai mult de la noi, dar și o lună în care ne relaxăm, ne reîncărcăm bateriile. Însă, ceea ce face luna iulie deosebit de importantă, este faptul că în această lună, dragostea va pluti în aer și fiecare semn zodiacal o va experimenta la un alt nivel, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Pășim în această lună nouă cu planeta Venus în semnul Leu, care a întrat în acest semn în data de 27 iunie și care rămâne aici până în data de 21 iulie. Planeta Venus este recunoscută ca fiind planeta romantismului, a înțelegerii și a manifestării sentimentelor de iubire și afecțiune, iar semnul Leu este recunoscut pentru intensitatea cu care se implică într-o relație și iubește, pasiunea și capacitatea de a impresiona.

Așadar, până la sfârșitul lunii, dragostea va fi pe primul loc pentru noi toți, îndeosebi pentru anumite semne zodiacale, pentru care astrele prevăd o nouă iubire intensă și tandră!

Zodia Berbec

În această lună, veți experimenta iubirea în relație la același nivel, astfel că va fi o lună liniștită, fără suișuri și fără evenimente deosebite care vă pot influența sau schimba relația.

Vă veți relaxa alături de partener și totul va fi bine. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, nu veți simți acea nevoie intensă de a cunoaște pe cineva nou, mai degrabă simțiți nevoia de a lua un timp doar pentru voi și a-l petrece cu cei dragi, cu prietenii și apropiații.

Zodia Taur

Luna iulie vă aduce acea stare de liniște și relaxare pe care o căutați încă de la începutul anului, chiar dacă sunteți destul de ocupați cu proiecte și planuri profesionale. Dacă aveți alături pe cineva special în viața voastră, în momentele în care nu veți lucra, veți petrece timp acasă, de calitate și liniște alături de partener.

Dacă nu aveți pe cineva, vă veți bucura de prieteni și familie, dar vă veți petrece timp și muncind. Nu vă deranjează, știți că dragostea adevărată va veni atunci când trebuie. Până atunci vă țineți ocupat, dar vă și relaxați!

Zodia Gemeni

Dacă sunteți într-o relație, începutul lunii iulie poate aduce la suprafață câteva situații nerezolvate cu partenerul de viață, care necesită atenția voastră acum. Gândiți-vă bine ce simțiți și ce doriți, pentru că situația este mult mai complicată decât pare și va trebui să depuneți niște eforturi să o rezolvați, păstrându-vă calmul, dar și sentimentul de iubire.

Dacă sunteți singuri, acum este o perioadă favorabilă pentru noi întâlniri, care sunt mai aproape de voi, decât credeți, cum ar fi la birou sau chiar în gașca de prieteni.

Zodia Rac

Nativii Rac care sunt implicați într-un parteneriat de viață vor avea parte de un început de lună liniștit, fără evenimente. Însă, este posibil ca după această perioadă să apară anumite situații tensionante cu partenerul, care se vor rezolva simplu, prin discuții și comunicare.

Nativii singuri, care nu au un partener, pot găsi acum o persoană specială care să îi facă să simtă cu adevărat cum este să fii îndrăgostit, sentiment care să fie împărtășit în aceeași măsură.

Zodia Leu

Astrele îi binecuvântează pe cei născuți în zodia Leu, mai ales datorită tranzitului Venus în semnul lor. Cei care sunt implicați într-o relație vor avea parte de momente unice, tandre și pline de afecțiune alături de partener, sentiment care vă va împlini.

Dacă nu aveți pe cineva alături, cu ajutorul astrelor, dar și cu ajutorul farmecului vostru personal, veți fi ca un magnet pentru a atrage persoane noi, speciale. Dintre acestea, de una vă veți simți în special atrași și puteți pune bazele unei iubiri de-o vară, care poate dura tot restul vieții.

Zodia Fecioară

Luna iulie este o lună frumoasă și plină de emoții profunde pentru nativii din zodia Fecioară, care sunt implicați într-o relație. Așadar, vă veți relaxa alături de partener, veți ieși și vă veți distra, veți alege să călătoriți sau să plecați câteva zile undeva doar voi doi.

Dacă nu sunteți implicați într-o relație, nu vă grăbiți, pentru că deși va fi o lună plină și veți avea parte de socializare și veți cunoaște persoane noi, niciuna dintre acestea nu vă va stârni interesul romantic cu adevărat. Așa că, profitați și vă relaxați!

Zodia Balanță

Această lună va fi plină de inspirație și de emoție pentru voi, ceea ce vă va aduce un sentiment de liniște și bucurie. Dacă nu sunteți singuri, vă veți bucura de o lună armonioasă alături de partener, cu momente unice și care vă vor t4ia respirația. Relaxați-vă împreună și lăsați-vă purtați de valuri.

Dacă nu sunteți implicați într-o relație, această lună ar putea fi luna ideală în care vă găsiți jumătatea. Deschideți-vă inima și lăsați loc pentru cineva special, care poate să apară  în viața voastră chiar acum!

Zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion care au pe cineva alături de ei, vor prefera să se relaxeze și să se bucure de o lună liniștită, fără evenimente. Ceea ce vă doriți o să se întâmple, veți avea parte de o lună de relaxare și liniște, aspect care vă ajută și vă calmează acum, după ce ați trecut prin anumite situații care v-au tulburat.

Dacă sunteți singuri, vă veți ocupa mai mult din timp cu tot ceea ce înseamnă afaceri și proiecte profesionale. Însă, implicarea la serviciu vă poate deschide oportunități noi de a cunoaște pe cineva. Nu o căutați, dragostea va veni singură!

Zodia Săgetător

Dacă în ultima perioadă anumite situații v-au făcut să fiți mai reticent la tot ceea ce înseamnă iubirea și ați ales să vă protejați de dezamăgiri și suferințe, această lună vă cere să ieșiți din nou, să vă deschideți inima și să vindecați orice răni încă deschide.

Dacă sunteți singuri, este o lună deosebită care vă așteaptă în față, aveți șansa unui nou început și o nouă poveste de dragoste. Deschideți-vă inima! Dacă sunteți într-o relație, veți avea parte de o lună liniștită și fără situații care vă pot răni sau tulbura.

Zodia Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, este posibil ca această lună să fie una dintre cele mai intense și mai palpitante luni, atunci când vine vorba de iubire. Dacă sunteți într-o relație, veți vedea cum aceasta se va îmbunătăți și va fi dusă la un nou nivel, chiar fără să faceți nimic, decât să iubiți și să primiți iubirea.

Dacă sunteți singuri, iubirea adevărată bate acum la ușă și chiar dacă nu deschideți, va intra pe fereastră. Deschideți-vă inima să primiți iubirea adevărată acum!

Zodia Vărsător

Luna iulie aduce cu sine lecții importante în sfera dragostei pentru nativii din zodia Vărsător. Dacă aveți alături pe cineva, în această lună învățați să vă deschideți și să comunicați ce simțiți și veți vedea cât de bine se simte și cum vă face bine relației să nu mai adunați lucruri în suflet.

Dacă sunteți singuri, veți învăța să vă deschideți, să depășiți orice temeri sau frici care vă dau înapoi din a iubi și a fi iubit. Aveți o șansă importantă de a cunoaște pe cineva special, nu dați cu piciorul din teamă. Aveți încredere în voi și în Univers!

Zodia Pești 

Nativii din zodia Pești sunt binecuvântați în această lună, iar astrele îi favorizează cu tot ce privește latura sentimentală. Dacă sunteți într-o relație și există anumite aspecte care v-ar deranjat și v-au făcut să vă îndepărtați de partener, este un moment bun să discutați, să iertați și să vă deschideți sufletele din nou unul altuia. Veți începe din nou acea relație pe care amândoi vi-o doriți.

Dacă sunteți singuri, puteți alege să ieșiți și să socializați, dragostea adevărată este chiar lângă voi, trebuie doar să aveți încredere în intuiția voastră și să o lăsați să vă găsească!

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *